Al onze inspanningen zijn gericht op het bouwen van een sterke samenwerking. Het geheim ? Een betrouwbare service en een voortdurend ondersteuning. We hebben soms spijt wanneer een project tot zijn einde komt, zo de samenwerking met onze partners en de menselijke relaties met onze klanten aangenaam en verrijkend zijn.
Peter Paelinck

CEO

Onze omgeving beïnvloedt onze visie en ons gedrag in de verschillende ruimtes waarin we evolueren. Het is in deze gemoedstoestand, in dit heen en weer tussen observatie en voorstel, dat we grafische ontwerpprojecten aanpakken en zowel originele als gepersonaliseerde ideeën aanbieden.
Melissa De Coninck

Graphic Designer

Onze gewoontes omverwerpen en nieuwe uitdagingen overwinnen, dat is wat ons boeit ! Een eerste concept moet in staat zijn om zich te ontwikkelen en vervijfen op basis van gedegen technische kennis. Onze  aanleg voor details en onze nabijheid tot bedrijven, ingenieurs en ontwerpers, stelt ons in staat elke dag nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Jonas

Technisch tekenaar

U kunt rekenen op het enthousiasme, de motivatie en de flexibiliteit van een team van specialisten om uw doelen op de best mogelijke manier te bereiken. Allemaal verenigd door dezelfde visie: uw bedrijf opwaarderen !

Michel

Project Manager

PRODUCTIE IN ONZE ATELIERS

Wilt u de zichtbaarheid van uw merk verbeteren? Om u te laten profiteren van prestaties van de hoogste kwaliteit, gebruikt ons team van experts de meest innovatieve productieprocedures op de markt.

Los van het voortdurend herproduceren van dezelfde patronen, maken wij er een erezaak van om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden aan al onze klanten.

Om uw kosten te verminderen en de productietijd in te korten, bevatten onze faciliteiten ponsmachines, buigmachines, een verfcabine, een lasruimte en ook een LED-studio. De coherentie van onze productieketen is een belangrijke kwaliteitsgarantie.

VEILIGHEID: ONZE PRIORITEIT!

Om de veiligheid van iedereen te waarborgen, werken wij volgens de meest strikte veiligheidsregels. Die zijn evengoed van toepassing op onze klanten en partners als op onze werknemers.

Daarom nemen wij de verantwoordelijkheid op ons aangaande de opmaak van een voorafgaande risicoanalyse (en in het bijzonder de evaluatie en controle van de machines), voor de implementatie van de veiligheidsprocedures (door een uitrusting voor te stellen die is aangepast aan elke vorm van uitvoeringswerk) en ook voor de continue bewaking van de goede uitvoering van de werken.

Deze aandacht voor veiligheid heeft ons in 2016 in staat gesteld om het VCA** certificaat te behalen, een belangrijke garantie voor kwaliteit, professionaliteit en een bijkomende geruststelling voor al onze klanten.

TEAMS VAN ERVAREN PLAATSERS!

Om het goede verloop ter plaatse te verzekeren, beschikken wij over onze eigen montageteam en transporteurs.

Met ervaring en respect voor de strengste veiligheidsnormen, kunnen zij zich perfect aanpassen aan de kenmerken van hun werkomgeving, ongeacht de hoogte van het gebouw, moeilijke toegang of de technische bijzonderheden ter plaatse. Onze teams zijn zowel in België als internationaal actief.

Om hun werk makkelijker te maken, beschikken we intern over al het constructiemateriaal dat nodig is voor een goede uitvoering : kraanwagen, hoogwerker, steigers, lift, veiligheidsuitrusting, enz… .

ONGEBREIDELDE VERBEELDING!

In een wereld die voortdurend verandert, is het essentieel om strategieën voor te stellen die rekening houden met de meest recente marketingpraktijken. Daarom geven wij de voorkeur aan “out of the box” denken.

Deze stellen u in staat om u te onderscheiden van uw concurrenten, en dit biedt u de mogelijkheid om eruit te springen. Wij zijn ervan overtuigd dat de zichtbaarheid van uw merk hierdoor een boost krijgt.

Onze aanpak wordt uitgevoerd door een team van gepassioneerde mensen met een moderne visie op de wereld. Hun kennis van de meest innovatieve grafische en technische benaderingen maakt het voor u mogelijk om te profiteren van een communicatiestrategie die perfect in lijn is met uw bedrijf.

PROJECTBEHEER ZONDER ZORGEN!

Bij Publisign zijn wij ervan overtuigd dat een succesvolle samenwerking altijd plaatsvindt dankzij projectbeheer zonder zorgen. Om te verzekeren dat alles probleemloos verloopt, garanderen wij gespecialiseerde diensten voor, tijdens, en na het project, evenals een aangepaste analyse die perfect voldoet aan de vereisten en behoeften van uw bedrijf. Een luisterend oor staat altijd bovenaan onze prioriteitenlijst, wat zorgt voor de vereiste kwalitatieve ondersteuning.

Deze transparante manier van werken stelt ons in staat om hoogstaande prestaties te leveren aan de beste prijs. Het garandeert ook dat uw project op tijd wordt opgeleverd, in strikte overeenstemming met de vooraf gedefinieerde normen.

PUBLISIGN

Zoning Ouest 11
7860 Lessines – Belgium
VAT: BE0459.516.120

CONTACT

TEL: +32 (0)68 27 48 48
FAX: +32 (0)68 33 64 23
info@publisign.be

SUPPORT

Helpdesk@publisign.be