image description

ABOUT

Reeds meer dan 50 jaar is Publisign een gevestigde waarde in de publiciteitswereld. Wel is het pas sinds de overname in 2010 door Peter Paelinck en Guy Vanhauteghem dat Publisign een ware optimalisatie en expansie in haar domein ondergaat. De combinatie van enthousiasme en gebundelde ervaringen verrijken Publisign zowel op intern als extern vlak. Het bedrijf kent een ware evolutie wat op de dag van vandaag haar als een invloedrijke speler op deze nichemarkt neerzet.

De overname van een tweede gelijkaardig bedrijf uit het Brusselse in 2012 verbreedt de draagwijdte van Publisign. Uitbreiding van productiecapaciteit en opslagruimte geeft de mogelijkheid sneller en op grotere schaal te functioneren.

Recent is te Lessines een nieuw terrein aangekocht met bijhorend atelier van ruim 900m², welke grenst aan de reeds jarenlange vaste werkplaats van Publisign.

Dankzij de ervaring en gedrevenheid, de juiste beslissingen en zeer gerichte opleidingen kunnen we met trots zeggen dat onze teams dagelijks klaarstaan voor zowel uw grote als kleinere projecten.

OUR PARTNERS

CONTACT US

We’re not around right now.
Send us an email and we’ll get back to you, asap.